Den första episoden av Orwell är ute nu

Den första episoden av Orwell är ute nu

orwell2Vissa spel kan man ana vad de handlar om enbart genom att se titeln. Vissa andra kan man mer eller mindre skriva ett helt designdokument för.

Orwell utvecklas av tyska Osmotic Studios, och utspelas i en orwellsk framtid där staten vet allt och ser allt, men här är twisten – staten är du, du är storebror som har tillgång till precis all information om vanliga människors liv. En serie terrorattacker har drabbat “The Nation” och det är upp till dig att ta reda på vem som är skyldig och förhindra framtida attentat.

Orwell är episodiskt, och du kan spela det första avsnittet alldeles gratis på Steam. Om du vill spela resten måste du betala 8 euro och 49 cent och vänta på resten av episoderna, som kommer släppas varje vecka fram till den 17 november. I det första avsnittet blir du rekryterad till Orwell-programmet och måste ta reda på om den unga kvinnan Cassandra Watergate har något med ovan nämnda terrorattacker att göra.

Här är debuttrailern från tidigare i år.

Orwell – Keeping An Eye On You (Announcement Trailer)

Big Brother has arrived – and it’s you. Investigate the lives of citizens to find those responsible for a series of terror attacks. Information from the internet, personal communications and private files are all accessible to you. But, be warned, the information you supply will have consequences…

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts