Deep Silver-katalogen reas ut på Steam

Deep Silver-katalogen reas ut på Steam

Idag är det fredag! Hipp hipp hurra! Om du undrar vad du ska spela i helgen kommer utgivaren Deep Silver med en del ytterst attraktiva förslag – tyskarna håller nämligen i helgens stora Steam-rea, och erbjuder upp till 80 procents rabatt på titlar ur deras dignande katalog.

Längst fram i skyltfönstret hittar vi Saints Row-serien, och Saint Row IV för smått otroliga tre euro och 74 cent. Vidare hittar vi en bundle med båda Metro-spelen för sju euro och 49 cent, samt Dead Island Definitive Edition för 12 euro. Homefront: The Revolution verka ha haft det lite motigt sedan lanseringen i slutet av maj, och säljs redan nu för 24 euro.

I övrigt finnes också samlingspaket för rollspelsserierna Risen och Sacred, och ett komplett jättestort Deep Silver-paket för 76 euro och 28 cent för den som verkligen vill sätta sprätt på sina pengar. Rean avslutas på måndag kväll.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts