Darkest Dungeon får dlc

Darkest Dungeon får dlc

darkestdungeoncrimsoncourtDarkest Dungeon är ett väldigt bra spel.

I alla fall om man litar på Joakim Kilmans recension (och det bör man göra) där han delade ut betyget 87 % och sammanfattade spelet som “en psykotiskt bra grottkravlare som tär på både kropp och sinne – på ett oftast bra sätt”.

Nu vankas det dlc, även om lanseringen fortfarande är ett tag bort då tillägget ämnas släppas först i början av 2017. Det kallas The Crimson Court, och ni kan se lite rykande hett artwork här till höger, som skvallrar om adelsvampyrer, maskerader, fina kostymer och hinkvis med blod. Kan man månne kalla det venetianskt?

I ett e-mail till våra brittiska kollegor bekräftade också utvecklarna Red Hook att dlc:t kommer innehålla en ny spelbar karaktärsklass, men de ville inte dela med sig av några fler detaljer riktigt ännu.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts