Civilization VI har flera ledare per nation

Civilization VI har flera ledare per nation

Under sommaren och hösten har vi gottat oss i otaliga presentationsvideor av ledarna för nationerna i den kommande 4X-mastodonten Civilization VI. I början försökte jag få med en komplett lista över de presenterade ledarna med tillhörande länkar i varje nyhetsartikel, men den blev så lång och otymplig att den till sist hade sönder vår formatering. Så ni får bläddra fram de andra nationerna här istället.

Civilization VI kommer innehålla 18 spelbara civilisationer totalt, så vi hade målrakan i sikte. Nu har det dock visat sig att Firaxis slängt in en joker i leken i och med introduktionen av flera spelbara ledare – per nation! Vi presenterade Perikles i mitten av september, men idag får vi träffa den alternativa grekiska ledaren Gorgo, den spartanska drottningen som var gift med kung Leonidas (och skådespelades av Lena Headey, alltså Cersei Lannister, i Zack Snyders film 300).

De alternativa ledarna gör att man kan ta samma nation i olika riktningar med hjälp av unika egenskaper – Gorgos trupper samlar kulturbonusar varje gång de besegrar en fientlig enhet. Civilization VI släpps den 21 oktober, och ni kan läsa Emil Kraftlings speltest här.

CIVILIZATION VI – First Look: Greece (Gorgo)

Get a first look at the Greek civilization and its leader, Gorgo. SUBSCRIBE for First Looks at other civilizations, leaders, features and tips from the developers of Civilization VI: http://2kgam.es/CivilizationYT Take one more turn with Civilization VI. Coming to PC on October 21, 2016.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts