Candle är ett bedårande äventyr i vattenfärg

Candle är ett bedårande äventyr i vattenfärg

Daedalic Entertainment är kända för att vara “tyskarna som älskar klassiska äventyr”. De har ständigt kämpat för äventyrsspelen och berikat spelvärlden med titlar som Deponia och The Whispered WorldSilence är troligen deras mest omsusade kommande titel, men i november släpps också Candle, ett äventyr i vattenfärg som ska ha pussel som inte löses i en handvändning.

Det ser bedårande ut, och inte riktigt ut som Daedalics vanliga äventyr. Så utvecklas det av Teku. Hjäten heter även han Teku och är sin stams allra sista hopp. I ett pressutskick märks det att fokus ligger på att våga ställa krav på spelaren. Pusslen ska vara “sofistikerade” och “utmanande”. Vi, å vår sida, är spända.

Candle announcement trailer extended

Teku Studios and Daedalic Entertainment proudly present ‘Candle’, a handmade adventure full of puzzles and trials. Get Candle on Steam: http://store.steampowered.com/app/420060/

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts