Bortom billigt – ladda ner Beyond Good & Evil gratis

Bortom billigt – ladda ner Beyond Good & Evil gratis

Beyond Good & Evil släpptes 2003 men, jösses, det har klarat av att stå emot tidens tand! Jag vet det då jag spelar om det cirka en gång om året. Benny vet det också då han kallade det för ett perfekt mästerverk när han häromsistens lirade första timmen i vår Youtubekanal.

Som vi nämnt tidigare är spelet nästa gratistitel i Ubisofts 30-årsfirande och, mycket riktigt, nu kan du ladda ner det. Allt som krävs är att du har (1) en pc och (2) ett registrerat gratiskonto i Ubisoft Club. Klart.

Som om det inte vore nog med glada nyheter avslöjade Michel Ancel nyss att Beyond Good & Evil 2 äntligen är under utveckling. Det sade han i och för sig för åtta år sedan också och vi har blivit brända förut – men den här gången hoppas vi att det ska hålla hela vägen in i mål.

Retro: Beyond Good & Evil

Benny kollar in den första timmen i det PERFEKTA mästerverket Beyond Good & Evil.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts