Bloodstained får utgivare

Bloodstained får utgivare

bloodstainedmiriamFör drygt en månad sedan berättade Koji Igarashi, mannen med piskan, att hans nya Castlevania-doftande spel Bloodstained: Ritual of Night försenas ända till den första halvan av 2018.

Anledningen är en enkel, Igarashi vill göra ett bra spel, och han avslöjade också att utvecklingsteamet kommer förstärkas rejält, och att han var i full färd med att säkra de tilltänkta spelutvecklarnas tjänster.

Nu har vi fått en ny uppdatering från projektet där Igarashi avslöjar att han inlett ett partnerskap med 505 Games, som kommer ge ut Bloodstained när det är klart. 505 Games har i år varit aktuella med titlar som Abzû, Adrift och nu senast Virginia, så det känns onekligen som att de vet vad sysslar med.

I videon nedan förklarar Koji Igarashi varför Bloodstained behöver en utgivare, trots att det ursprungligen finansierades med Kickstarter. Vi får också reda på att Iga gillar att sitta väldigt nära tv:n när han spelar.

Bloodstained and 505 Games Partnership

https://www.igavania.com/ IGA announces his partnership with 505 Games! Music by Michiru Yamane

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts