Blizzard-veteranerna: “Vi jobbar inte på Diablo IV”

Blizzard-veteranerna: “Vi jobbar inte på Diablo IV”

Varför hälla bensin på elden när man kan lägga sordin på stämningen? Såväl David Brevik, en av skaparna bakom Diablo, som Bill Roper, tidigare viceordförande för Blizzard North, förnekar inblandning i ett eventuellt Diablo IV. Brevik tweetar: “Jag jobbar inte med Diablo-varumärket nu eller inom den närmsta framtiden”. Roper fyller i: “Skulle vara en ära men det är bara ett rykte.”

Det förtar dock inte flera andra tecken som pekar på ett Diablo IV-avslöjande under Blizzcon i början av november. Den där T4-tärningen (“D4” på engelska) gäckar oss. Dessutom fyller Blizzard 25 och Diablo-serien 20 och en annons tidigare i år talar sitt tydliga språk. We want to believe.

Om inte annat tycks Blizzcon bjuda på en uppsjö av intressanta happenings: OverwatchHearthstoneWorld of WarcraftHeroes of the StormStarcraftWarcraft. Blizzard sitter ju som bekant på flera guldgruvor.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts