Årets Spelhjälpen är igång!

Årets Spelhjälpen är igång!

Årets upplaga av Spelhjälpen är igång! Från och med idag fram tills klockan 16.00 imorgon kommer ett tappert gäng spela spel, lotta ut priser och framför allt samla in pengar till välgörande ändamål. I år går rubbet till den ideela organisationen Ung Cancer som “jobbar för att förbättra villkoren för personer som är mellan 16 och 30 och cancerberörda”. I år siktar de på att få ihop minst 50,000 kronor, och de har redan efter några timmar nått 7000 spänn, så det borde inte vara några problem. När Spelhjälpen gick av stapeln för första gången i fjol lyckades de samla in över 100,000 kronor till Läkare Utan Gränser.

Du kan följa Spelhjälpens livestream på Youtube och spana in schemat för att ta reda på vad som kommer ske under helgen. Bland annat kommer spelen Aer och Fe visas upp, Dennaton Games kommer själva att dyka upp för att spela Hotline Miami 2, det kommer bli skräcksspel  framåt natten och givetvis blir det tävlingar.

Framför allt vore det såklart dunderfint att skänka en slant till Ung Cancer.

Spelhjälpen 2016

En livestream från spelvärlden för välgörenhetSpelhjälpen är en årlig livestream fullproppad med TV-spel, gäster och tävlingar med målet att samla in pengar till välgörande ändamål.Tillsammans gör …

 

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts