Är nya Red Dead ett onlinespel?

Är nya Red Dead ett onlinespel?

reddeadonlineUnder gårdagen lade Rockstar upp en bild på Twitter, som mer eller mindre bekräftar ett nytt spel i Red Dead-serien. Men handlar det om en uppföljare, remaster eller något helt annat? Nu pekar bevisen mot ett onlinespel i en öppen vilda västern-sandlåda, för Rockstars ägare Take 2 har registrerat domänen reddeadonline.com.

Skärmskottet till höger härstammar härifrån, men som synes har informationen blivit uppdaterad för att dölja vem som registrerat domänen. Ett misstag eller ett försök att sopa igen spår inför en stor utannonsering?

Vi tror på det senare, men tar inte för givet att det rör sig om ett renodlat onlinespel, ty en dylik domän kunde gott och väl komma i användning för en multiplayerdel som existerar vid sidan av en enspelarkampanj (precis som i Red Dead Redemption, det vill säga).

Samtidigt har Hugh Langley, nyhetsskribent hos Wareable, tweetat att någon berättat för honom att Red Dead 2-trailern kommer ha premiär på torsdag, även om han inte skulle bli överraskad om vi får den tidigare än så, idag eller imorgon. Fortsättning följer!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts