32 minuter Football Manager 2017

32 minuter Football Manager 2017

Sports Interactive och Sega har avtäckt managmentspelet Football Manager 2017 med buller och bång. Nedan hittar ni en 32 minuter lång video med Football Manager-chefen Miles Jacobson där han går igenom alla nyheter, såsom uppdaterat användargränssnitt, nya animationer för fotbollsspelarna, nya kameravinklar och introduktionen av domarnas “magiska sprej” som används för att hålla spelare i schack vid frisparkssituationer.

Kommentatorerna har också blivit omgjorda, och AI-rutinerna kring kontraktsförhandlingar, spelarbyten, personal, talangscouter och styrelsens medlemmar har också uppdaterats så att alla inblandande reagerar mera realistiskt på dina prestationer. Slutligen har vi introduktionen av sociala medier, kompletta med reaktioner från fansen, rykten och allt annat som påverkar din klubbs relation med omvärlden.

Football Manager 2017 släpps den 4 november, och man kan förköpa spelet på Steam nu.

FM17 Features | Football Manager 2017

Football Manager 2017 promises to be the most complete to date with some major additions to the squad, significant improvements to key areas and plenty of subtle touches which dramatically enhance the FM experience. As always, there’ll be plenty of new additions to discover for yourself.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts