Yooka-Laylee gräver upp ett oväntat gästinhopp

Yooka-Laylee gräver upp ett oväntat gästinhopp

Sk-adamantKanske hade det varit mer logiskt om Banjo eller Conker gjort inhopp i Yooka-Laylee. (Det hade dock Microsofts advokatstab satt stopp för.) Samtidigt är det fint att Shovel Knight – känd från Shovel Knight – hälsar på i ett tredimensionellt plattformsäventyr nu när han redan har tagit tillbaka dess tvådimensionella dito till spelens finrum.

Det återstår att se exakt hur stor roll spadriddaren kommer att spela, men av den trailern att döma blir han en NPC.

Yooka-Laylee släpps i början av nästa år. Shovel Knight, å sin sida, släpptes för två år sedan men är långtifrån bortglömt. Två gratiskampanjer återstår, bland annat, innan teamet lägger spaden på hyllan. Om det inte blir tal om ett Shovel Knight 2, det vill säga.

Yooka Laylee – Character Parade & Shovel Knight Trailer

Meet the cast of Yooka-Laylee, the next 3D platformer from key creative talent behind Banjo-Kazooie and Donkey Kong Country! http:///www.playtonicgames.com http://www.twitter.com/playtonicgames

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts