Watch Dogs 2 får hejdlös trailer

Watch Dogs 2 får hejdlös trailer

Okej. För inte jättelängesedan drog vi en referens till gamla stolliga 90-talsfilmen Hackers här på nyhetssidorna. Faktum är att vi vill, nej MÅSTE, göra det igen. Anledningen är att Ubisoft släppt ifrån sig en ny trailer på Watch Dogs 2. Och den är lökig. Så väldigt, väldigt lökig.

Det här betyder så klart inte att spelet måste bli dåligt, eller att lök ens är något dåligt. Det är ju jättegott i rätt mängder. Det finns många spel som lyckas balansera på löjets gräns och skapa stor underhållning. Om Watch Dogs 2 sällar sig till den skaran när det väl släpps får vi väl se. Innan dess är det kanske på sin plats att se om Hackers igen och komma i rätt stämning.

Spana in Hackers 2, jag menar Watch Dogs 2, här nedan:

Watch Dogs 2: Story Trailer [US]

Marcus Holloway teams up with the Dedsec crew, an elite group of hackers engaged in a quest to shut down the plans of power hungry Blume CTO, Dusan Nemec and restore power to the people. This is a promotional video for Watch_Dogs® 2.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts