Världspremiär! Se Mass Effect: Andromeda i 4K

Världspremiär! Se Mass Effect: Andromeda i 4K

Du kunde nästan känna vibrationerna – av en hel spelvärld som gav Bioware stående ovationer då studion äntligen visade faktiskt gameplay från efterlängtade Mass Effect: Andromeda. Vi fick bland annat beskåda pampiga alienmiljöer och se prov på den manliga Ryders superhopp. (Är det bara jag, eller ser återigen fem-varianten ut att ha mer karisma än dess male-dito?)

Det huvudsakliga syftet med filmen var att demonstrera nya Playstation 4 Pros 4K-kapacitet, vilket är gamla nyheter för “glorious pc master race”, så vi kan helt ge oss hän åt filmen.

Även om Andromeda avtäcktes för mer än ett år sedan är det först nu vi får en känsla för hur Biowares nästa sci-fi-rollspel känns och ser ut. Men det kommer mera. EA lovar en ny trailer den 7 november som “officiellt öppnar dörren till nästa kapitel av Mass Effect-universumet”.

Och spelet självt? Ja, det släpps under första kvartalet 2017. Hashtag längtar!

MASS EFFECT™: ANDROMEDA Official 4K Tech Video

Be among the first to get the latest Mass Effect news: http://x.ea.com/16936 The power of 4K on PS4 Pro allows us to bring a whole new galaxy to life with crisper visuals, high dynamic range lighting, HDR10 support (Dolby Vision on PC), and some of the most lifelike characters we’ve ever created.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts