Världens snyggaste Star Wars-spel finns inte – än

Världens snyggaste Star Wars-spel finns inte – än

Många drömmer om att Star Wars: Knights of the Old Republic 3 en dag ska bli verklighet. Vilka skulle passa bättre att axla manteln än Obsidian? Studion bakom såväl KotOR 2 och den isometriska drömmen Pillars of Eternity har uppenbarligen rutinen. Nu visar det sig att utvecklarna också tycks vara väl förberedda.

På sin fritid har nämligen några av medarbetarna arbetat fram oerhört imponerande Star Wars-miljöer skapade med hjälp av Unreal Engine 4. Faktum är att du kan ladda ner och utforska dem på egen hand. Det vill säga, om du har en pc som är kraftfull nog.

Jason Lewis är en av kreatörerna och i en intrikat intervju med 80 Level berättar han i detalj om arbetet och visar många fler alster från drömprojektet. Här är några av dem.

002

003

001

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts