Valve planerar förändringar till Steam

Valve planerar förändringar till Steam

En användare på NeoGAF har rapporterat att Valve planerar förändringar till deras onlinebutik Steam. Våra brittiska kollegor har sedan dess bekräftat att uppgifterna stämmer. Förändringarna presenterades i en sluten grupp för Steam-utvecklare och kommer införas inom kort, även om vi i dagsläget inte vet exakt när.

Vi får bland annat reda på att huvudsidan kommer fräschas upp (större bilder och mindre krimskrams) och att sorteringskolumnen till vänster kommer utökas med fler länkar till saker som nya releaser, bästsäljare, uppdaterade titlar, kommande titlar och specialerbjudanden.

Därtill hittar vi också vänaktivitet (belyser vad dina vänner köpt och spelat), en lista över nya bästsäljare, möjligheten att ta bort vissa saker från flödet (exempelvis om du inte är intresserad av VR-spel och early access). Valve utlovar också bättre synlighet för nya releaser och uppdateringar, och justeringar till kuratorsystemet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts