Tre nya For Honor-filmer + info om alfan

Tre nya For Honor-filmer + info om alfan

Ubisoft har fått upp ångan. Förra veckan presenterade de tre karaktärsklasser från For Honor, och den här veckan vill man inte vara sämre. Undertill kan du säga hej till orochi, berserker och conqueror, som kommer från de olika fraktionerna samurai, viking respektive knight.

Ubisoft har aldrig släppt någon liknande titel men får de ordning på sitt hackande och slashande kan det här sätta actionhjärtan i brand när det släpps på alla hjärtans dag, den 14 februari, nästa år.

Den stängda alfan inleds imorgon och pågår till den 18 september och bjuder in ett begränsat antal spelare för att testa stabilitet och få viktig feedback. Klasserna som står till buds är just de sex som demonstrerats de senaste veckorna och lägena som ska testas är duel (1 mot 1), brawl (2 mot 2) och dominion (4 mot 4).

For Honor Trailer: The Orochi (Samurai Gameplay) – Hero Series #4 [US]

Watch new For Honor™ gameplay, and meet the Orochi of the Samurai faction. This hero, along with five others, will be playable in the upcoming alpha. History has not been kind to the Samurai. After losing their homeland to sea and fire, the nomadic warriors have ceased their wandering and have rebuilt themselves a new nation under a mighty Emperor.

For Honor Trailer: The Berserker (Viking Gameplay) – Hero Series #5 [US]

Watch new For Honor™ gameplay, and meet the Berserker of the Viking faction. This hero, along with five others, will be playable in the upcoming alpha. Previously thought to have vanished, the Vikings have returned to plunder, take new lands, and reclaim their ancient homeland in the north.

For Honor Trailer: The Conqueror (Knight Gameplay) – Hero Series #6 [US]

Watch new For Honor™ gameplay, and meet the Conqueror of the Knight faction. This hero, along with five others, will be playable in the upcoming alpha. Scattered for centuries, the Knights have begun at last to gather again under a single banner: that of the Iron Legion.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts