Tre nya EA-spel på GOG

Tre nya EA-spel på GOG

Vet ni vad? Jag gillade Spore. Ganska rejält, dessutom. Förvisso tappade jag intresset längre in i spelet, men de tidiga delarna – när man fick snickra ihop varelser och beundra hur spelmotorn räknade ut fysiken – var mycket njutbara. Dock är jag osäker på om spelet håller än idag, men om jag någonsin vill ha svaret på den frågan ruvar GOG numera på sanningen.

I mitten av juli inleddes den nya Electronic Arts-vågen på GOG, med något nyare titlar som dittills inte hade släppts på tjänsten. De första tre spelen var Dragon Age: Origins, Dead Space och Sim City 3000: Unlimited. Nu har listan utökats med The Saboteur, Mirror’s Edge och – givetvis – Spore. Prislapparna är nedsatta med 50 procent just nu: The Saboteur och Mirror’s Edge går loss på 10 dollar vardera, medan Spore kostar 12 dollar (men alla expansionerna ingår).

När vi ändå pratar om GOG kan vi passa på att nämna den pågående piratrean, som bjuder på nedsatta priser på spel som Sid Meier’s Pirates, Corsairs Gold och Man O’War: Corsair. Det sistnämnda är fortfarande under utveckling. 19 timmar återstår av rean, så skynda långsamt.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts