Tre karaktärsklasser i For Honor presenteras

Tre karaktärsklasser i For Honor presenteras

forhonorknightFor Honor är inte särskilt historiskt korrekt. Inte alls, rentav. Samurajer, vikingar och riddare gör upp på stora onlinearenor med hundratals krigare, och spelarna fyller de stora och viktiga hjälterollerna.

Spelet utvecklas av Ubisoft Montreal, men vi har tidigare berättat att pc-versionen snickras ihop av Settlers-kändisarna Blue Byte, som gärna vill etablera som sig som Ubisofts pc-studio nummer ett.

Nu har Ubisoft släppt en trio trailers som beskriver några av karaktärsklasserna i spelet. Det rör sig om samurajernas Kensei, vikingarnas Raider och riddarnas Warden. Om du vill prova spelet inom kort kan du anmäla dig till den stängda alfan som går av stapeln mellan den 15 och 18 september.

For Honor kommer också innehålla en enspelarkampanj när det släpps tidigt nästa år, den 14 februari.

For Honor – Kensei Trailer

Sign up for Closed Alpha Date : From 15/09/16 3pm (CEST) to 18/09/16 2am (CEST) : [http://ubi.li/nq7q4] Masters of the martial arts, ready to die for their emperor and for their fellow Samurai, the Kensei all fight with the nodachi.

For Honor – Raider Trailer

Sign up for Closed Alpha Date : From 15/09/16 3pm (CEST) to 18/09/16 2am (CEST) : [http://ubi.li/nq7q4] Raiders are always found at the forefront of the Viking horde. These fierce warriors embody the ideals of true Viking warriors: bravery, integrity, and passion.

For Honor – Warden Trailer

Sign up for Closed Alpha Date : From 15/09/16 3pm (CEST) to 18/09/16 2am (CEST) : [http://ubi.li/nq7q4] The Wardens are powerful, noble warriors dedicated to the defense of their land and their people. Well protected in mixed armor, Wardens wield massive two-handed longsword.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts