Teasersajt för Diablo II HD dök upp – är fejk

Teasersajt för Diablo II HD dök upp – är fejk

Om något tycks för bra för att vara sant – är det oftast det. Från ingenstans dök teasersajten diablo2hd.com upp (som är nere nu och ersatt av reklam, så du behöver inte ens klicka). Den räknade ner mot … någonting. Detta något kunde förstås inte vara något annat en HD-version av Diablo II. Orden “Evil Has Survived” satte hjärtan i brand och uppmärksamma märkte att räkneverket tickade ner mot öppningen av BlizzCon den 4 november.

Men tyvärr visade sig allt vara ett fult spratt. För våra brittiska kollegor klargjorde Blizzard kort “Den är inte vår”.

Allt hopp är inte förlorat. Det officiella Twitterkontot för Diablo lovar oss att “Blizzcon kommer att bli väldigt coolt i år”. Tidigare i år sökte Blizzard folk till ett nytt Diablo-projekt. Så även om det här ryktet snabbt avfärdades verkar onekligen någonting vara på gång. Förr eller senare lär vi få anledning att återkomma.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts