Tävla om en röstroll i Mass Effect

Tävla om en röstroll i Mass Effect

Mass_Effect_Andromeda_Infobox,_2015Efter förra veckans 4K-trailer från Mass Effect: Andromeda steg hypen i raketfart. Nu ger Bioware en lycklig själ chansen att sätta sin lilla prägel på Mass Effect-universumet. Allt som krävs är att du laddar ner ett av två manus, plockar fram din inre Ernst Hugo Järegård och mailar Bioware en länk av ditt stordåd. All tävlingsinfo hittar du här.

Men åh … det finns tyvärr en hake. Tävlingen är bara öppen för amerikaner, kanadensare, britter, australier och nyzeeländare. Bioware, ni vet att om fler länder än så behärskar engelska, rajt? Ni vet väl om att från Sverige kommer Ingrid Bergman, Greta Garbo, Max von Sydow, Alicia Vikander, Stellan Skarsgård och så vidare? Vet ni om vad ni går miste om!?

… nåja. Vinnaren får åka till Edmonton, Los Angeles eller London för tre nätter och tre dagar och delta i en professionell inspelning. Om rösten nyttjas (det finns inga garantier) hamnar den i ett “kommande Mass Effect-spel”. Det är med andra ord inte säkert att det rör sig om Andromeda.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts