Symmetra buffas i november

Symmetra buffas i november

symmetraAv de 22 karaktärerna i Overwatch är Symmetra en av de som får allra minst speltid. I en intervju med Business Insider beskriver Blizzards Jeff Kaplan henne som en “situationsenlig karaktär”, som ofta används för att försvara en kontrollpunkt men byts ut så fort som kontrollpunkten ifråga förlorats.

– Det här påverkar defintivt hennes speltid när du ser på statisitken, säger Kaplan. Situationsenliga karaktärer är inte önskvärda för oss, så även om jag kan rättfärdiga vad som händer betyder det inte att jag gillar det. Symmetra är på vår lista just nu, och vi ska undersöka henne grundligt.

Kaplan säger att Symmetra behandlas som ett “internt projekt”, och att de kommande förändringarna förmodligen inte kommer genomföras innan november.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts