Sunless Sea-författare börjar jobba hos Bioware

Sunless Sea-författare börjar jobba hos Bioware

Sunless Sea var ett omtyckt och stämningsfullt spel om havsutforskande under den viktorianska eran, som släpptes i början av fjolåret. Mer än något annat hyllades spelet för det texttunga historieberättandet, och nu har huvudförfattaren Alexis Kennedy berättat att han ska börja jobba hos Bioware. Precis alla tecken pekar mot att han kommer förstärka Dragon Age-teamet.

Inte bara har han tidigare skrivit Dragon Age-spinoffen The Last Court, han kommer dessutom samarbeta direkt med Dragon Age-ansvarige Mike Laidlaw och Patrick Weekes, huvudförfattare för serien och mannen bakom fanfavoriten Iron Bull i Dragon Age: Inquisition. Bioware har också ett nytt varumärke på gång (och Mass Effect: Andromeda, givetvis) men vi vet redan att varken Laidlaw eller Weekes är inblandade, så ett nytt Dragon Age känns som en riktig lågoddsare.

Kennedy kommer börja sitt nya jobb i januari, och anställningen kommer sträcka sig bortom sex månader. Med andra ord tar det förmodligen ett tag innan vi får höra något konkret om nästa Dragon Age-spel.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts