Sundered är Jotun-utvecklarnas nya spel

Sundered är Jotun-utvecklarnas nya spel

Minns du Jotun? Om du gör det kommer nog Sundered verka ytterst bekant, då Thunder Louts Games återigen snickrar ihop ett äventyr med handritad grafik och storslagna bossuppgörelser. Sundered kommer dock vara mindre linjärt med en metroidvania-doftande design och “oändligt” omspelningsvärde.

Spelaren tar rollen som Eshe, en vandrare i en förstörd värld, och fången i procedurellt genererade grottor fyllda med lovecraftianska fasor. Med hjälp av krafter från korrupta reliker måste Eshe besegra gigantiska bossar och förlora sin kvarvarande mänsklighet, en bit i taget.

Sundered släpps någon gång under 2017. Här är den första trailern.

Sundered Official Announcement Trailer

Sundered is a horrifying fight for survival and sanity, a hand­-drawn epic from the ​creators of ​Jotun. You play Eshe, a wanderer in a ruined world, trapped in ever­-changing caverns teeming with eldritch horrors. Harness the power of corrupted relics to defeat gigantic bosses, at the cost of your humanity.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts