Storstadspulsen dunkar i nästa Sims 4-expansion

Storstadspulsen dunkar i nästa Sims 4-expansion

The Sims 4: Stadsliv, eller City Life, är ett exempel på varför jag har svårt att hitta motivationen till att gå ner mig i Sims-träsket igen. Det är ju en expansion som (typ) har släppts flera gånger tidigare. Spår av Stadsliv kan vi ju hitta i tvåans Apartment Life och treans Late Night, bland annat. Det känns som om The Sims börjar om för varje ny del i serien snarare än att gå vidare.

Å andra sidan: Jag vill ha takvåningen i den här trailern!

Stadsliv släpps den 3 november och tar oss till San Myshuno, en kuststad med en dramatisk vy över skyskrapor och närliggande berg. Spela basket, skråla i en karaokebar och festa loss. Det finns till och med ett Nördcon. Allt finns tillgängligt från din lägenhet, vilket förstås kommer vara navet för de hemkära spelarna. Kanske lockar det inte ner mig i fördärvet igen, men … den där takvåningen, asså!

The Sims 4 Stadsliv: Officiell trailer

Ta med dina simmar till storstan och utforska allt den har att erbjuda, från myllret utanför din dörr till unika situationer som bara uppstår när man bor i lägenhet.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts