Steam-versionen av Quantum Break försenas lite grann

Steam-versionen av Quantum Break försenas lite grann

quantumbreakceFör några veckor avslöjades det att den Microsoft-utgivna tredjepersonsskjutaren Quantum Break kommer till Steam, och vi kommer även få en lyxig fysisk samlarutgåva av THQ Nordic. Spelet har tidigare varit exklusivt för Windows 10 och Xbox One, så den här utvecklingen tog nog en och annan på sängen med tanke på den stundande lanseringen av Microsofts Play Anywhere-program, som är helt exklusivt för Windows 10.

Den nya versionen av Quantum Break (den fysiska utgåvan måste aktiveras på Steam) kommer kunna spelas på Windows 7 64-bit och uppåt, och det ska bli intressant att se hur den står sig jämfört med den tekniskt bekymrade Windows 10-versionen. Nu har vi emellertid fått reda på att Steam-lanseringen skjuts upp från den 14 september till den 29 september. Visst blir man lite orolig med tanke på spelets historia, även om förseningen enligt pressreleasen främst pekar ut tillverkningen av den fysiska utgåvan. Vi hoppas dock att Remedy gör allt rätt den här gången och ger oss en pc-version värdig namnet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts