South Park: The Fractured But Whole försenas

South Park: The Fractured But Whole försenas

Jag hade föreställt mig sitta med tindrande ögon under julledigheten, spelandes South Park: The Fractured But Whole, nynnandes “Mr. Hankey The Christmas Poo, he loves me, I love you …”. Men så blir det inte. Ubisoft förstör julen (okej, jag kanske överdrev lite där) genom att försena The Fractured But Whole till någon gång under början av nästa år. I ett pressutskick säger man att:

“… kommer att lanseras på Xbox One, Playstation 4 och pc under första kvartalet 2017. Teamet vill säkerställa att spelupplevelsen lever upp till de höga förväntningarna fansen har och den extra tiden kommer hjälpa dem att nå det här målet.”

Föregångaren The Stick of Truth drabbades av ännu grövre förseningar. Mars 2013 blev till slut mars 2014. Vi tror dock att The Fractured But Whole inte ska drabbas lika hårt då hela THQ-debaclet och rättighetsbytet till Ubisoft förmodligen inte var till fördel för releasedatumet. Och kom ihåg vårt mantra: Hellre ett försenat spel än ett trasigt spel. Nu säger vi det i kör och håller tummarna för att de kraftfullare fisarna blir lika bra som de låter.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts