Soma säljer bra

Soma säljer bra

Science fiction-äventyret och undervattensrysaren Soma gick hem hos kritiker. Och tydligen också hos spelare. Det har nämligen sålt närmare en halv miljon kopior sedan releasen för ett år sedan. I ett nytt blogginlägg skriver Frictional Games att de tjänat in pengarna de lagt på spelet – och mer därtill.

Soma kostade tio gånger så mycket att göra som Amnesia: The Dark Descent, så det är förståeligt om utvecklarna var nervösa över att tjäna tillbaka den summan. Nu skriver de att de siktar ännu högre i framtiden, när ett så riskabelt projekt som Soma ändå var faktiskt kunde ros iland. Alltid roligt med svenska spelframgångar. Särskilt när spelen är bra och förtjänar framgång.

Exakt vad den framtiden innebär finns i sjön för närvarande, men vi rapporterar så klart om det så snart vi vet något mer konkret.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts