Snart kommer deathmatch till Doom

Snart kommer deathmatch till Doom

Precis som utlovat kommer Id Software släppa en gratisuppdatering till Doom som lägger till ett efterlängtat deathmatch-läge. Uppdateringen inkluderar också ett arkadläge och privata matcher, som ger spelare möjligheten att skapa sina egna arenor med justerbara parametrar, såsom poäng- och tidsgränser och möjligheten att stänga av demonkrafter och kraftfulla vapen.

Vad allt det här innebär i praktiken kommer vi förhoppningsvis få reda på den 13 september när uppdateringen presenteras på Xbox twitch-kanal. Klar sak är i alla fall att Id Software är på god väg att leverera vad de lovade när de tog över utvecklingen av multiplayerdelen från den ursprungliga studion Certain Affinity, men frågan är om det inte är lite för sent för att göra spelet till en verklig onlinesuccé.

Här är en teasertrailer med spelsekvenser som onekligen doftar klassisk deathmatch.

DOOM – Deathmatch & Arcade Mode Livestream Announce

Deathmatch, Private Matches, and Arcade Mode are coming to DOOM, and we’re ready to give you a first-look! Tune in for live gameplay of these three upcoming features on September 13 at 11am PT, hosted by Xbox and featuring id Software’s Marty Stratton and Hugo Martin.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts