Slayer Shock är ute nu

Slayer Shock är ute nu

Jag har aldrig sett Buffy the Vampire Slayer, men har fått intrycket att det rör sig om en väldigt uppskattad tv-serie om vampyrdräpande tonåringar. Lite (väldigt mycket) som det nya spelet av David Pittman (Eldritch, Neon Struct) och Minor Key Games (Super Win the Game, Gunmetal Arcadia).

Slayer Shock är en rollspelsskjutare om vampyrjägare i Nebraska. De har sin bas i ett collegecafé, patrullerar gatorna, räddar människor och försöker försvaga det odöda hotet. Formatet för tankarna till tv-serier (varje uppdrag är en episod, varje kampanj är en säsong) och spelaren kan köpa nya vapen och utveckla sina förmågor. Spelet bygger på ett “procedurellt narrativ” med målet att skapa en “unik thrillerupplevelse”.

Nu har spelet släppts på Steam, Itch.io och Humble för runt 18 euro. Vi har även fått en lanseringstrailer som ni kan kolla in nedan. Om du är intresserad av Minor Keys tidigare spel finns också en prisnedsatt Steam-bundle tillgänglig just nu (inklusive Slayer Shock). 20 procents rea är inte direkt något att hurra över, men lite billigare är ju spelen i alla fall!

Slayer Shock – Launch Trailer

From David Pittman (Eldritch, NEON STRUCT) and Minor Key Games (Super Win the Game, Gunmetal Arcadia), Slayer Shock is a role-playing shooter about hunting vampires in Nebraska. Operating from your headquarters at a college coffee shop, you take missions to patrol the streets, rescue captive humans, and weaken the undead threat.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts