Skåda de första femton minuterna från Tacoma

Skåda de första femton minuterna från Tacoma

Tacoma har inte haft en friktionsfri utveckling. När vi äntligen fick se livstecken från Gone Home-studions svåra andra spel under E3 hade releasen “mitten till sena 2016” gått om intet och blivit en “försening på minst ett halvår”. Detta efter spelarfeedback som fick studion att ta en del av spelets grundläggande idéer tillbaka till ritbordet. Av allt att döma har arbetet sedan dess gått vägen.

IGN visar nu den första kvarten från de storyrika sci-fi-äventyret där Odin, en artificiell intelligens, kan ha mördat alla ombord på rymdstationen Tacoma. Det är upp till dig att ta reda på hur det ligger till med den saken. Är detta “Gone Home i rymden” eller är det något av ett annat slag? Avgör själv. Våren 2017 ska spelet till sist släppas.

15 Minutes of Tacoma Gameplay – IGN First – IGN Video

Take a look at the multi-threaded narrative of the new game from the makers of Gone Home.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts