Sista (?) Minecraft: Story Mode-delen har släppts

Sista (?) Minecraft: Story Mode-delen har släppts

Telltale har försökt avsluta Minecraft: Story Mode tidigare, men efter det femte avsnittet beslutade man trots allt att släppa ytterligare tre dlc-delar. Den sista av dessa heter A Journey’s End? vilket i sammanhanget får anses passande. För vem vet om detta är slutet? Det beskrivs som en “episk avslutning” och ett “väldigt slutgiltigt” avsnitt så vi hoppas att det ändå blir en slags final.

De som har följt Rikard Olssons kamp i tidningen vet att han inte har haft det lätt. Han är knappast ensam i världen om att se Minecraft: Story Mode som Telltales svagaste stund. Vi ska kunna vänta oss mycket mer än så här från studion som gett oss The Walking DeadThe Wolf Among Us och Tales from the Borderlands.

I höst är Telltale aktuella med Batman, som hade en lovande start, och tredje säsongen av The Walking Dead som inleds i novemberMinecraft: Story Mode, däremot, hoppas vi nu får vila i frid.

‘Minecraft: Story Mode’ Episode 8 – ‘A Journey’s End?’ Trailer

The epic conclusion to the Minecraft: Story Mode ‘Adventure Pass’ add-on series arrives! With Harper leading them to the world of the Old Builders, Jesse and crew finally have their chance to return home… but it won’t be easy, and the stakes are high.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts