Shopping och splatter i nya Dead Rising 4-trailern

Shopping och splatter i nya Dead Rising 4-trailern

När fotojournalisten Frank West intar ett köpcentrum kan det förstås bara sluta så här: splatter, explosioner, motorsågsmassaker, zombieselfies. Gott om vansinnesvapen står på menyn i zombieslaktarfesten.

Dead Rising 4 släpps i december, så bjällerklangtemat som sprider julstämning känns med andra ord passande.

Tycker du att Frank, zombier och köpcentrum är en alldeles förtjusande kombination gör du rätt i att kolla in nyversionen av originalet som tokhyllas på Steam. 94 procent av användarna är positiva, vilket känns extra bra då vi har väntat på spelet i tio långa år. Fyran är dock mindre än tre månader bort.

Dead Rising 4: Return to the Mall

The weather outside is frightful but the mall is so delightful. Frank West is back with more weapons, more vehicles and even more attitude, for the 4th installment of Dead Rising. Let the slay ride begin!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts