Så här bygger du rymdskepp i Dual Universe

Så här bygger du rymdskepp i Dual Universe

För ett tag sedan släpptes ett litet spel kallat No Man’s Sky som ni kanske har hört talas om. Hello Games är dock inte de enda indieutvecklarna som huserar i den galaktiska sandlådan – vi har skrivit om franska Novaquarks ambitiösa sci-fi-spel Dual Universe tidigare, och nu har de släppt en ny video som demonstrerar hur man bygger rymdskepp med hjälp av de medföljande remarkabelt flexibla verktygen.

Precis som i No Man’s Sky är planeterna i Dual Universe slumpgenererade (men det finns bara några miljoner av dem, inte 18 triljoner) och man kan syssla med lite vad som helst inom spelets väldigt generösa ramar. Alla spelare kommer finnas på samma server och man kan anmäla sig som betatestare på spelets hemsidaDual Universe har tills vidare inget releasedatum men förväntas bli “klart” under 2017 (det här spelet skriker ju early access!) och vi får hoppas att Novaquark kan undvika samma hajp-backlash som Hello Games utsattes för.

Dual Universe DevDiary – Spaceship Building Gameplay

Dual Universe is a continuous Single-Shard sandbox MMORPG taking place in a multi-planets Sci-Fi world with player-driven in-game economy, politics, trade and warfare. Players can freely modify the world by creating structures, space ships or orbital stations, giving birth to empires and civilizations.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts