Rykte – Red Dead Redemption till pc avtäcks snart

Rykte – Red Dead Redemption till pc avtäcks snart

Majestätiska Red Dead Redemption. Får vi någonsin se det på pc?
Majestätiska Red Dead Redemption. Snart till pc?

I maj 2010 släpptes Red Dead Redemption till ålderkonsolerna Xbox 360 och Playstation 3. Sedan dess har pc-spelarna väntat och väntat. Och väntat.

Nu rapporterar koreanska spelsajten Gamefocus att Rockstar arbetar på remaster av originalet till de nya konsolerna och … pc! Vi ska förstås ta det hela med skepticism. Alltid så flitiga NeoGAF har översatt nyheten där man intressant nog säger att nyversionen av RDD avslöjas i veckan. Möjligen kan detta ske under ett Playstation-event imorgon. Releasen ska sedan äga rum under första halvan av 2017.

Ett par brasklappar är på sin plats. Hur logiskt är det att Rockstar gör spelet bakåtkompatibelt till Xbox One strax innan en remaster avslöjas? Och varför skulle ett sex år gammalt spel få strålkastarljus under en show där PS4-uppgraderingen Neo väntas välta spelvärlden? Å andra sidan avslöjades det nyligen att Rockstar förväntas avslöja nyheter “snart”.

Våra nypor är fulla med salt – men vi håller samtidigt våra tummar. Hårt!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts