Rösten bakom Kate är tillbaka i Syberia 3

Rösten bakom Kate är tillbaka i Syberia 3

Syberia3_artwork05_Kate_WalkerSyberia släpptes 2002. Två år senare återvände Kate Walker i uppföljaren och resan genom Europa och Ryssland fortsatte. Vi var många som trodde att den tredje delen av peka och klicka-äventyret snart skulle ta vid, men vi var ungefär lika många som snart tappade hoppet.

2009 tändes lågan igen när Benoît Sokal berättade att utvecklingen till sist fått grönt ljus. Två år senare berättade legendaren att utvecklingen ännu inte startat då det saknades pengar. 2013 startade slutligen utvecklingen och snart stundar releasen.

Det har med andra ord varit en känslomässig bergochdalbana men den 1 december ska spelet slutligen släppas. På spelets Facebooksida låter man nu meddela att Sharon Mann, precis som 2002 och 2004, gör rollen som Kate Walker i Syberia 3.

Vill du se mer från äventyret (så klart du vill) kan du se vintrigt vackra skärmdumpar här samt åtta stämningsfulla minuter här. Kanske får jag damma av föregångarna inför trean också, för det var ju ett tag sedan jag upplevde dem.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts