Rafflande trailer – mystiska Virginia släpps strax

Rafflande trailer – mystiska Virginia släpps strax

Variable States Virginia har varit lovande under väldigt lång tid. Det är en thriller vilken du följer genom FBI-agentens Anne Tarvers skarpsynta ögon, som tillsammans med den mer erfarna kollegan beger sig till den idylliska staden Kingdom i Virginia. En ung pojke har försvunnit och ingen tycks veta någonting.

Det märks att teamet sneglat på klassiska mysterieserier, så som Arkiv X och Twin Peaks, men även mer nya alster som True Detective. Spelets creative director Jonathan Burroughs har tidigare erkänt att de låtit sig influeras men han tror och hoppas att Virginia är något eget.

Du kan redan börja nysta i det, för på Steam finns en demo att ladda ner. Spelet släpps den 22 september.

Virginia Cinematic Trailer

Virginia is a single-player first-person thriller set in a small town with a secret. Coming to PS4, Xbox One, PC and Mac September 22nd! Experience a missing person investigation through the eyes of graduate FBI agent Anne Tarver.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts