Quantum Break får ny steam-trailer

Quantum Break får ny steam-trailer

Nu är det ju lite märkligt att hävda att Quantum Break får en release-trailer då det redan släppts till Windows 10. Men när det nu släpps på Steam också, till mångas förtjusning, får det en exklusiv trailer som presenterar spelet igen. Den här gången verkar Remedy ha lärt sig en läxa efter de något anonyma filmer de släppt tidigare. Trailern fokuserar nämligen mycket på att presentera storyn och få oss nyfikna på tidsresemysterierna Remedy knåpat ihop. Med tanke på att spelet har en inbyggd tv-serie är det nog klokt att lyfta fram berättandet ordentligt.

Kalaset släpps fysiskt och på Steam 29 september.

Quantum Break coming to Steam & PC retail September 29th 2016

Quantum Break on Steam http://store.steampowered.com/app/474960 Quantum Break: Timeless Collector’s Edition https://www.amazon.com/Quantum-Break-Timeless-Collectors-PC/dp/B01K7SG0EY/ From Remedy Entertainment, the masters of cinematic action games, comes Quantum Break, a time-amplified suspenseful blockbuster. The Quantum Break experience is part game, part live action show-where decisions in one dramatically affect the other.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts