Prova storyläget i Fifa 17-demon

Prova storyläget i Fifa 17-demon

Imorgon släpps en demo av Fifa 17 på Origin. Som vanligt kommer vi få ta del av kick-off-läget – vänskapsmatcher utan krusiduller – och ett urval av skill games att roa oss med medan matcherna laddar. I år kommer man kunna prova på följande lag på Osakas, Seattles och Chelseas hemmaarenor.

 • Manchester United
 • Manchester City
 • Chelsea
 • Real Madrid
 • Juventus
 • Inter
 • Paris Saint-Germain
 • Olympique Lyonnais
 • Seattle Sounders
 • Bayern München
 • Tigres U.A.N.L. (MX)
 • Gamba Osaka

Men anledningen till att vi tycker att det här är värt en nyhet är att ett kort segment från det nya storyläget The Journey också kommer vara spelbart i demon, vilket man inte direkt ser varje dag inom sportspel. Vi har skrivit om The Journey tidigare, och det handlar om den unga supertalangen Alex Hunter och hans äventyr i brittiska Premier League, både på och utanför fotbollsplanen. Att EA tycker att det är värt att inkludera spelläget i demon betyder förhoppningsvis att det inte är ett hafsverk.

Vi har tidigare berättat att det här spelet kommer bli det första i serien som bygger på Dice-motorn Frostbite, och systemkraven kan begrundas här.  Om du är nyfiken på det fysiska spelet eller attackteknikerna har EA släppt korta gameplayklipp, och vi kan även berätta att tysken Marco Reus vann Electronic Arts omröstning om vilken spelare som kommer bli den globala omslagsstjärnan för spelet. Förra veckan presenterade EA också de 50 högst rankade spelarna.

Fifa 17 släpps den 27 september för vanliga konsumenter och den 22 september för Origin Access-medlemmar.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts