Prologen av Gears of War 4 är en historielektion

Prologen av Gears of War 4 är en historielektion

Gears of War 4 är ett av höstens hetaste spel men är samtidigt ett eldprov för seriens nya studio, The Coalition, som tidigare “bara” gjort nyversionen av originalet (vars recension du läser här). Den visade sig dock vara ganska lyckad så vi gör förmodligen rätt i att hoppa på en rejäl actionfest den 11 oktober.

De första tjugo minuterna fungerar som prolog, tutorial och historielektion i ett. Faktum är att fyran var på väg att bli en prequel. Som du ser undertill är det en effektiv inledning som minner oss om seriens största stunder.

Dock strös lite salt i såren då större delen av serien alltjämt är Xboxexklusiv. Nåväl, Gears of War 4 ingår i Xbox Play Anywhere-initiativet så det är allt annat än exklusivt.

Gears of War 4 – Prologue Play-through

Join The Coalition’s Rod Fergusson and Matt Searcy for the opening Prologue for Gears of War 4 and play through the first 20 minutes of the game. Revisit the Sera of Gears past and learn more about the Sera of today, 25 years later.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts