Prisnedsatta Rockstar-spel på Steam

Prisnedsatta Rockstar-spel på Steam

Om du är en av få människor på planeten som fortfarande inte spelat Grand Theft Auto 5 har du en utmärkt möjlighet att inhandla Rockstars hyllade sandlådespel till ett förmånligt pris över helgen. Eller ja, förmånligt och förmånligt – 40 euro är rätt mycket för ett spel över ett år gammalt – men det är billigare än normalt, i alla fall.

Rockstar-rean på Steam är igång nu och avslutas kl 19:00 på måndag kväll, svensk tid, och utöver Grand Theft Auto 5 hittar vi även övriga spel i serien till nedsatta priser, LA Noire, Max Payne-spelen, Bully, Manhunt och Midnight Club 2. Rockstar brukar ha för vana att hålla uppe priserna på sina spel, så det rör sig inte direkt om några haktappande fynd, men jag vill gärna påpeka att Manhunt är ett fruktansvärt stämningsfyllt och underskattat spel, och väl värt 3 euro och 50 cent. Å andra sidan stöder Steam-versionen endast Windows 2000 och XP, så du kan förmodligen inte spela det smärtfritt ändå.

Även Iceberg Interactive har en Steam-rea (avslutas också på måndag) med spel som Starpoint Gemini 2, Oriental Warlords, Gas Guzzlers Extreme och en massa andra spel jag aldrig någonsin hört talas om.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts