Premiärtrailer för nya actionrollspelet Quote

Premiärtrailer för nya actionrollspelet Quote

Den brittiska studion Vindit har utannonserat det nya actionrollspelet Quote, och ni kan se premiärtrailern här nedan. På hemsidan kan vi läsa att man spelar som prästinnan Novella och förstör böcker och mördar författare i Bliss, den okunniga gudens namn. Quote inspireras av traditionella isometriska äventyr, och verk av respekterade författare som Vonnegut, Bradbury, Eco, Huxley och den surrealistiska konsten av Hieronymus Bosch.

Spelet innehåller sju vackra handritade världar som bygger på forntida kulturer. Den komiska och vridna berättelsen är skriven av Rock, Paper, Shotgun-grundaren Alec Meer och den före detta brittiska PC Gamer-skribenten Dan Griliopoulos. Quote kommer släppas som early access innan årsskiftet, och beräknas bli klart någon gång under 2017.

Här är premiärtrailern och 20 skärmdumpar.

Quote Announcement Trailer

Burn every book. Kill every author. Save the world from the taint of knowledge for the God of Ignorance in this new action RPG from UK studio Vindit. http://quote-game.com . Follow @VinditCo for updates. Steam Early Access Winter 2016 / Full release 2017.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts