Premiärtrailer för Dusk

Premiärtrailer för Dusk

New Blood Interactive (Super Galaxy Squadron Ex) har många järn i elden just nu. I samband med PAX West släppte de en trailer med sekvenser från deras kommande spel Tonight We Riot, Lazer Type och Dusk. Nu har vi fått en ny trailer från det sistnämnda och förmodligen mest lovande spelet.

Dusk är en förstapersonsskjutare i retrostil, och trailern nedan hymlar inte med inspirationskällorna. Redneck Rampage, Heretic, Quake och Doom nämns alla vid namn, men vi får också smakprov på spektakulära volter i luften som vänder spelvärlden upp och ner, bokstavlig talat. Tur att man inte tar skada av att falla.

Dusk innehåller en fullständig enspelarkampanj, ett ändlöst överlevnadsläge och onlinedueller mellan två spelare. Musiken komponeras av Andrew Hulshult, som även skrev musiken till Brutal Doom, och hela paketet är ett kärleksbrev till 90-talets förstapersonsskjutare, minus trial-and-error-design, förvirrande pussel och ändlösa labyrinter (eller så påstår utvecklarna i alla fall).

Spelet kommer släppas någon gång under 2017. Här trailern och 15 skärmdumpar.

DUSK – Reveal Trailer

New Blood presents DUSK – a retro FPS inspired by all your 90’s favorites. Featuring a full single player campaign, endless survival mode and 1v1 arena multiplayer. Coming in 2017. Music by Andrew Hulshult: https://youtu.be/eOAbv_Ey6eY For more info visit NewBlood.info and follow @DuskGame and @TheNewBloods on Twitter.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts