PES har återigen fått en undermålig pc-version

PES har återigen fått en undermålig pc-version

I torsdags släpptes Pro Evolution Soccer 2017, och vi fick en titt på ett gäng legendariska FC Barcelona-spelare (inklusive en viss Henrik “Henke” Larsson). Idag måste vi tyvärr meddela att pc-versionen av Konamis bolltrollare återigen lämnats på efterkälken i jämförelse med systerversionerna till de moderna konsolerna, med en äldre spelmotor och föråldrad grafik.

Omdömet på Steam är just nu blandat, men bland användarrecensionerna råder en väldigt negativ stämning. “Att använda en gammal motor när en nyare finns tillgänglig är ett stort misstag av Konami” säger en användare, och en annan fyller i med “inte bara är spelet en hybrid, utan det saknar också licenser för många stora klubbar som Bayern och Real Madrid”. Vissa föredrar att inte slösa på orden och konstaterar kallt “fungerar inte” och “dem last gen graphics”.

Samtidigt, hos Metacritic, är användarbetyget för Playstation 4-versionen av spelet 7.7, medan detsamma är ända nere på 3.7 för pc-versionen åtföljda av konstateranden som “det är Playstation 3-versionen Konami, skäms!” och “spelet har inte ens stöd för Xbox-kontroller”.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts