Pallar datorn trycket från Mafia III?

Pallar datorn trycket från Mafia III?

Kommer din dator krascha och brinna (se bilden) eller är den stark nog att klara av Mafia III? Det är dags att ta reda på det nu. 2K har nämligen avslöjat systemkraven för deras och Hangar 13:s kriminellt efterlängtade trea. Mafia III släpps den 7 oktober vilket innebär att vi får utforska 60-talets fiktiva New Orelans-tolkning New Bordeaux om mindre än en månad.

Det tar dock inte slut med releasen, för 2K har redan berättat att huvudspelet kommer att följas av gratis dlc och även premium-dlc. Det senare innefattar bland annat Vietnamkriget, ritualmord och Hollywoodaction.

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

OPERATING SYSTEM: Windows 7 64-bit
INTEL CPU: I5-2500K
AMD CPU: AMD FX-8120
RAM: 6GB
AMD GPU: Radeon HD7870 / NVIDIA GPU: GeForce GTX 660
VIDEO MEMORY: 2GB
HD: 50GB (free space)

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

OPERATING SYSTEM: Windows 7 64-bit
INTEL CPU: I7-3770
AMD CPU: AMD FX 8350 4.0 Ghz
RAM: 8 GB
AMD GPU: Radeon R9 290X / NVIDIA GPU: GeForce GTX 780 or GeForce GTX 1060
VIDEO MEMORY: 4GB
HD: 50GB (free space)

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts