Owlboys releasedatum är spikat

Owlboys releasedatum är spikat

owlboyfysiskOwlboy har varit under utveckling i nio år och kommer nu, äntligen, bli färdigt.

Precis som utlovat delade D-Pad Studio med sig av ett definitivt releasedatum på helgens spelmässa PAX West – Owlboy kommer att släppas via Steam, GOG och Humble den 1 november. Spelet kommer också få en fysisk utgåva av Indiebox för 30 euro, som innehåller en manual i färg, spelets soundtrack och en exklusiv “art mini-print” (nej, jag har ingen aning om hur jag ska översätta det till svenska). Ni kan se en bild på den fysiska utgåvan här intill. 

Owlboy handlar om Otus – hälften uggla, hälften pojke – och hans öden och äventyr. Han tar sig fram genom monsterbebodda ruiner och slåss mot luftpirater i en vacker, grönskande värld. Otus kan flyga hur mycket han vill, det finns inga mätare som begränsar hans rörlighet, och han kan ta med sig sina mindre lyckligt lottade vänner vid behov. Tillfället till ära har D-Pad Studio släppt en ny trailer som ni kan se här nedan.

Owlboy Release Teaser – November 1st 2016

After soon 10 years of development, we’re finally releasing our game, Owlboy on November the 1st! SPECIAL OFFER – 20% OFF Pre-orders on 5th September, our final day at PAX! Owlboy on GOG: https://www.gog.com/game/owlboy Owlboy on Humble Store: https://www.humblebundle.com/store/owlboy Boxed version of Owlboy on IndieBox! https://store.theindiebox.com/products/owlboy

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts