Ond bråd organiserad död i ny Mafia III-trailer

Ond bråd organiserad död i ny Mafia III-trailer

Jag ser fram emot Mafia III för chansen att få insupa 60-talstolkningen av New Orleans. Att ta del av en mogen berättelse. Att få se Hangar 13 ta sig an problematiska teman andra utvecklare väjer för. Att få vandra längs gatorna och mötas av jazztoner från vart och vartannat hörn.

Den här trailern är nog inte för mig.

Här vankas blodbad. Här staplas actionsekvenser efter varandra och det fullkomligen skriker GTA. Samtidigt skiner den vassa berättartekniken tydligt igenom och iklär jag mig andra slags glasögon inser jag att Mafia III inte bara verkar bli en spelvärld jag vill uppleva, utan också ett spel jag vill spela.

Mafia III – The World of New Bordeaux Gameplay Video Series: 2 – Rackets | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/mafia-iii-ps4/ Episode 2 of our Mafia III gameplay series showcases mob rackets you can dismantle as Lincoln Clay. In 1968, the city of New Bordeaux was a hotbed of criminal enterprise. In the second of six interviews, John Donovan responds to the US Senate Select Committee on Intelligence, shedding light on the pervasive and diverse mob rackets and hideouts that Lincoln Clay targeted for takedown throughout the city.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts