Om djuren i Farming Simulator 17

Om djuren i Farming Simulator 17

Vi har, något överraskande, skrivit en hel del om Farming Simulator på dessa sidor tidigare. I juli konstaterade vi att nordbor älskar Farming Simulator – Farming Simulator 2015 var det sjunde mest sålda fysiska pc-spelet i Norge och Danmark under 2015, och det fjärde mest sålda i Finland. På den svenska topplistan kvalade emellertid spelet inte in alls, kanske blir det ändring i år i och med den nya möjligheten att spela som kvinna?

Nu har Giants Software och Focus Home Interactive släppt en ny trailer från Farming Simulator 17 som belyser djurlivet på din bondgård. Man kan köra omkring med grisar i mängder av olika fordon, och blanda mat åt muntert glufsande kor. För lite över en månad släpptes den första videon i den här gameplay-serien (den gången handlade det om att så och skörda) och ni kan se dem båda här nedan.

Farming Simulator 17 släpps den 25 oktober.

Farming Simulator 17 | Tending to Animals Gameplay Trailer 2 | PS4

Take on the role of a modern farmer! Explore a huge open world, including a new North American environment. Enjoy over 250 authentic vehicles and tools from 75 brands such as Challenger, Fendt, Valtra or Massey Ferguson.

Farming Simulator 17 | From seed to harvest

Uploaded by PlayStation EU on 2016-07-28.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts