Nytt dlc till Homefront ute nu

Nytt dlc till Homefront ute nu

Homefront: The Revolution hade det motigt redan från början.

Det första spelet från 2011 övertygade inte särskilt många om att serien förtjänade en fortsättning, och utvecklingen av The Revolution startades om flera gånger, bland annat som ett resultat av utgivaren THQ:s undergång. Spelet nådde slutligen butikshyllorna den 17 maj i år, över fyra år efter att utvecklingen först inleddes. Mats Nylund beskrev spelet som “kompetent men slätstruket” i vår recension.

Nu har det första berättelsebaserade dlc:t släppts, och det kallas The Voice of Freedom. Det kostar sex euro på Steam, och spelaren tar rollen som Benjamin Walker, motståndsrörelsens hjälte och den mest efterlysta mannen i spelets alternativa USA. Man måste infiltrera Philadelphia för att starta en revolution, och förhoppningsvis sparka ut de koreanska ockupationsstyrkorna en gång för alla.

Deep Silver har också utannonserat att nya dräkter för co-op-läget Resistance kommer att släppas imorgon, den 30 september. Basspelet kostar 40 euro på Steam just nu, så en liten rea vore kanske på sin plats, Deep Silver? The Voice of Freedom ingår också i säsongskortet som kostar 25 euro.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts