Nytt avslöjande kring Portal-filmen på gång

Nytt avslöjande kring Portal-filmen på gång

Filmproducenten J.J. Abrams har en rätt schysst meritlista – Star Wars: The Force Awakens, Star Trek Beyond, Mission Impossible: Rogue Nation och klassiska tv-serien Lost inger ett visst förtroende, och till och med Valve har låtit sig övertygas. Att J.J. Abrams arbetar på filmer baserade på Portal och Half-Life är gamla nyheter, men nu verkar den förstnämnda vara på väg mot en officiell avtäckning.

IGN fick tag i Abrams under premiären av tv-serien Westworld. Han kommer träffa Valve nästa vecka och kan förhoppningsvis avslöja något kring Portal “ganska snart”. Abrams berättade också att han har fört en del väldigt intressanta diskussioner med manusförfattare – som är verkliga fans av både Portal och Half-Life – och att “deras frön kommer resultera i ett otroligt träd”.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts